L. a. n. g. ,. l. t. i. e. j. v. d. o. M. h. r. f. k. ø. J. s. p. m. æ. b. u. D. y. å. ). P. q. c. S. V. O. (. 2. 1. ½. 4. 5. 0. 3. E. x. N. H. R. B. -. T. F. 7. '. 6. ¼. Ø. K. ) L
Hvis du er en af dem der har svært med de mange grøntsager, så er ratatouille løsningen. Kom alle andre ingredienser i panden (vent med cherrytomaterne) og steg dem i olie i at par minutter
Jeg laver det med en helt særlig komponent – stjernen i showet rent smagsmæssigt. Ratatouille er egentlig bare et fancy fransk navn for grøntsagsmiks på pande
Ratatouille serveret med en stor bøf. Når jeg er på ferie i Grækenland har jeg kun oplevet, at have et meget lille køkken med to blus, derfor kræver det omtanke for at lave et helt aftenmåltid
Denne ratatouille er spækket med smag og kraft og den kan med fordel bruges som en sauce til noget lækker frisk pasta, med et bjerg af høvlet parmesan eller primadonna ost over sig
Kom grøntsagerne i en gryde eller en dyb stegepande med olie. Smag til med resten af krydderierne. Så tilsættes basilikumsbladene og simrer med i yderligere 10 minutter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.