Jeg fik i fredags nogle vareprøver med hjem fra job på Mette Blomsterbergs nye færdig dejserie. Vi bruger i forvejen Mette's opskrift på brunkager, som vi syntes er rigtig god
Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. Læg låg på gryden og lad rødkålen simrer ved svag varme i 50 minutter. 500 gr rødkål
Kogt rødkål er uhyre nemt at lave selv. Skyl rødkålen, og skær stokken af. Det skal du bruge 1/2 rødkålshoved (ca. P 6% - F 40% - K 53% 1/2 rødkålshoved
1 rødkål i strimler ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade. 1 rødkål. 1 rødkål i strimler ca 1/2 cm husk at fjerne stokken og de grimme blade
H. v. i. s. d. u. k. e. r. h. l. t. g. n. m. j. a. ,. b. f. p. ø. å. D. M. O. o. æ. ". S. y. 1. (. ). 3. -. 2. ½. x. R. c. B. P. G. J. *. F. T. ô. w. A. k l
Her er en lille udtalelse fra Mette. - Mette. Mette fik et gratis 6 – ugers onlineforløb af mig. Mette fik en 4-dages kostplan hvor hun selv kunne vælge imellem dagene
Rødkål smager suverænt bedst, når den er hjemmekogt, og er meget nemmere at lave end mange tror. Den er også meget robust - der er slet ingen grund til at bruge tid på at koge rødkål juleaftens dag, den kan snildt koges en uge i forvejen
Før jeg poster hele julemiddagen, starter vi lige stille og roligt med en opskrift på rødkål. Rødkålen skal laves over to dage, så den får tid til at hvile og suge smag til sig
- fint snittet rødkål. Smil Louise fint snittet rødkål. Et af mine nytårs fortsæt for 2014, er at leve lidt sundere og ikke falde for meget i sukker fælden, og en af min yndlings salater lige pt er denne friske rødkåls salat, som jeg selvfølgelig vil dele med jer skønne læsere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.