Sådan kom denne mexicanskelasagne til verden, og jeg håber, du vil synes om opskriften. Derfor tænkte jeg, at lasagne altid er nemt at lave, også kunne jeg jo tilføje et twist til den (som altid)
4 store tortillas1 optøet kylling ca 12-1400 g1 glas Chili (styrke efter eget valg)8 dl Cheasy frâiche 9%200 g revet mozzarella4 dl ris1 lille løg½ dl olivenolie1 spsk. Fordel blandingen i 4 store tortillas og hæld over med revet ost, inden tortillaerne lukkes med hver to tandstikkkere stukket i hver sin retning. Tortillaerne lægges på bageplade med bagepapir og bages på næstøverste rille i 10 min. 4 store tortillas
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Lasagnen laves således. Start med et lag fyld, lasagneplader og sauce og herefter det samme igen. Det er en god idé at lade lasagnen stå og trække i ca
Men tilbage til disse lækre fyldte mexicanske søde kartofler. Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.