D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. (Det kan sagtens gøres i hånden – også uden det klumper, når bare du gør det i den rigtige rækkefølge)
Hakket gris, bacon og masser af smag. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Og bedst af alt – blive kattekonge eller kattedronning. Fyldt op med snask – nøj det er godt. Det er jo helt vildt så meget man lever sig ind i det (og måske stadig gør
Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Vi har på bloggen pandekager i alle afskygninger, nemlig almindelige pandekager, bananpandekager, rabarber pandekager, spinatpandekager og majspandekager, men vi har ingen opskrift på klassiske amerikanske pandekager til trods for vi ofte spiser dem
Få slagteren til at skære carpaccioen ud i helt tynde skiver. Her får I et tip til en lynhurtig forret, der kræver næsten ingen forberedelse og alligevel smager fantastisk
Der er ikke noget som de klassiske pandekager. Spis dem med sukker og syltetøj eller evt. FacebookGooglePinterestUdskrivE-mailTwitterSynes godt om dette
Selvom julens småkager ofte er lig med duftende krydderier, så findes der alligevel denne juleklassiker, som er meget enkel og fin, og som smager dejligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.