Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Tilsæt koriander, sukker, salt og peber og server med ris. Millionbøf a la Thai til 2 personer. Dette er en god dansk klassiker forklædt som asiatisk mad
I dag stod menuen på millionbøfmed kartoffelmos og det var min mand som lavede den, så jeg havde fundet en opskrift fra et blad til ham og bad ham om at tilføje gullerødder
Millionbøf er noget af det nemmeste at lave men smager helt fantastisk. Smag til med salt. )Her blev det severet med hjemmelavet agurkesalat men smager også godt med rødbeder til
Giv det lidt farve med en skvæt kulør. Hak løgene groft. Steg løgene i olie i en godt varm gryde. Når løgene begynder at brune, så kom kødet ved og brun det godt også
Man kan med fordel lave en stor portion millionbøf og komme halvdelen i fryseren. For at tilføre et lidt sundt element til retten kan man lave kartoffelmos med skjulte rodfrugter
Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. Røsti – er ligesom Pommes Anna – er en af de alternativer til normale kartofler vi danskere kan variere vores kartoffelfetish med
Det kan være bøf stroganoff, millionbøf, osso buco eller måske mørbradgryde. Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmos med andre rodfrugter eller grøntsager i
Du kan også komme millionbøf i. Herefter slog jeg to æg ud over – et i hver side – dryssede med salt og dryssede med mere revet mozzarella og gav den et par klatter gorgonzola
Men egentlig kan du også bare vælge at lave en portion millionbøf i stedet. Pil imens løg og hvidløg, hak løget fint, og kom det i gryden sammen med presset hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.