Den her opskrift har efterhånden fulgt mig længe. Det er sådan en opskrift, der er super nem og hvor man bare altid er sikker på, at resultatet bliver godt
Skal du have fat i den bedstechokoladekage hvor der ikke er smørcreme og alt muligt andet godt i, men bare en plain chokoladekage, så er det denne her du skal have fat i
Bages på den midterste rille i ovnen i 35-40 minutter. Ingredienser til en bradepande med låg (ca. 18 stykker)200g god mørk chokolade340g margarine500g brun farin3 store æg300g hvedemel3 spsk kakaopulver1,5 tsk vanillesukker1,5 tsk natron3 dl kogende vandSådan gør duTænd ovnen på 180 grader
Min far er personlig ikke ret glad for alle de her "Sundere opskrifter", og jeg ved, at han er STOR FAN af den oprigtige og fede udgave af "Den du ved nok"
Men efter min mening er det altså en bedre kage med passionsfrugt karamellen end med marmelade, så det er det værd at bruge tid på at lave en karamel sauce
Den her chokoladekage er lynhurtigt gået hen og blevet min yndlings chokoladekage. Bag kagen i en bradepande (34 x 22 cm) ved 165 grader i 35-40 minutter
Vend dem flere gange (og mindst en) undervejs for bedste resultat. Bagte blomkål er bare DET BEDSTE. Først tildækket (brug fx et ekstra stk bagepapir) i 20 min. Derefter utildækket i 20-30 minutter indtil kanterne er brunlige og nærmest karamelliseret
Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Efter mit indlæg i lørdags bad Jeanette om opskriften på chokoladekagen. Jeg har fået opskriften af en sød pige jeg kender, som hedder Emma, så her er hendes ord
en fedtfattig chokoladekage, som stadig er lækker, svampet, sød og skøn. ) Opskriften giver ét stort chokoladebrød (i rugbrødsform)2 æg250 g. 35-40 min
Alle mineopskrifter er med varmluft. Hvorfor brænder mit brød fast i bunden af min gryde. Der er efterhånden mange spørgsmål og svar på denne opskrift, og mange af dem går igen
Bag tærte dejen i 15 minutter. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i. 30-40 minutter (alt efter hvilken ovn du har)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.