De fleste curries bliver ofte pumpet med en masse kokosmælk, da det gør curry dejlig cremet og rund i smagen – hvilket jo ikke er helt dårligt Men hvis man nu gerne vil mindske sit indtag af mættet fedt og samtidig have en dejlig cremet curry, hvad gør man så
I Thailand, er det ikke ualmindeligt at spise varm morgenmad. Pisk æggene godt med en gaffel. Jeg vil i dette indlæg, fortælle dig en lille familiehemmelighed om hvordan man laver en rigtig god omelet
Mine smagsløg danser. Brug halvdelen af osten og hæld madlavningsfløden over. Bages i 40 min ved 180º (når der er gået 30 minutter drysses resten af osten på toppen)
Tommi har den største Weber kul-grill, som han fik afmin familie i svendegave og den er blevet godt udnyttet, men vi må bare indse at vi ikke orker at tænde op i den (og vente ½ time) når de bare er os to
Lad brunsvigeren køle lidt af inden du serverer den. 20 minutter). Lad den hæve yderligere 15-20 minutter. Sæt kagen på den nederste rille i 12 minutter og kun 12 minutter
I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
Enormt hyggeligt at bage småkager med min bror en sen decemberaften. Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god. Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Så da min mand luftede ideen om kiksekage var jeg noget tilbageholdene. Længe har jeg haft lyst til at prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
Det var min dejlige mands fødselsdag i går (hurraaaa). Denne himmelske marskage-opskrift har jeg fra min søde svigerinde Gundhild, som kommer fra Færøerne
Rør godt rundt på panden et par minutter. Denne opskrift består af to dele. Tag kernerne af panden. Når baconen er færdig stegt, lægges den til afdrypning lånet stykke køkkenrulle
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.