2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. k. o. m. v. i. t. l. r. s. d. a. g. e. b. y. f. n. D. ø. ,. j. h. 5. 0. c. p. 3. F. u. I. æ. 6. Æ. (. ). G. M. 1. H. W. %. 8. A. '. O. x. K. q. T. -. 7. L. R. ) l
1120 g hvedemel. 12 spsk. 1200 g tørrede, øko abrikoser. 11-2 stk. 12,5 blade husblasBund. Kom dejen i formen, glat overfladen ud, og bag den ved 170 grader i cirka 50 minutter. Kog den stille og roligt ind i en 45-50 minutter
2. 2. 2. 2. F. a. s. t. e. d. g. n. r. 6. k. o. m. h. p. å. i. l. ø. T. f. j. v. æ. b. y. -. 5. u. H. ,. c. D. ". O. S. ). B. (. 0. %. ½. W. 1. 8. M. G. A
2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 3. w. k. m. i. h. y. o. E. p. u. æ. ). j. ø. V. O. +. M. (. 5. c. 1. K. 0. ½. 6. ,. -. 7. F. I. 4. 9. N. T. 8. R. D
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. å. b. l. e. v. d. t. f. a. s. g. n. r. 5. o. j. u. p. k. D. i. m. æ. I. h. c. O. ,. 0. T. y. ø. Æ. B. (. 1. ). P. R. K. 8. C. 4. 3. L. 7. -. J. %. A. ½
Julesmåkager1/2 tsk. stødt ingefær1/2 tsk. stødt allehånde700 hvedemel1 1/2 dl. sirup175 g brun farin200 g smør1 1/2 tsk. natron1 1/2 tsk. Kom de små figurer på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 180 grader i små 5-7 minutter. Glædelig jul- Pernille Elise 1/2 tsk stødt ingefær. 1/2 tsk friskkværnet peber. 1 1/2 dl sirup. 200 g. 1 1/2 tsk natron. 1 1/2 tsk vand
165 g smør eller margarine250 g hvedemel2 spsk. Rul nu dejen ud i pølser, hvorefter der skæres små stykker på 2-3 cm ud. 12minutter, eller til de er let gyldne. 250 g. 2 spsk koldt vand
200 g hørfrø, 50 g sesam, 50 g hakkede hasselnødder, 50 g hakkede mandler, 50 g HUSK, 2 tsk bagepulver, 1½ spsk krydderi. 50 g smeltet smør, 1 dl cremefraiche, 250 g græsk yoghurt 10%, 6 ægDette er min grundopskrift. Fyld i en brødform foret med bagepapir og bag nederst i ovnen v/ 175 grader i ca 70 minutter. 200 g. 2 tsk bagepulver. 250 g
½ spsk rapsolie (2 g, 18 kcal). 2 forårsløg i mundrette stykker (50 g, 15 kcal). 5 min, så de stadig har bid. Kalorier i alt for retten = 257 kcal. 125 g. 1 bouillonterning(25 kcal). ½ spsk rapsolie (2 g, 18 kcal). 2 forårsløg i mundrette stykker (50 g, 15 kcal). 125 g. 1 bouillonterning(25 kcal)
Jeg har prøvet at peppe mine op med lidt kaffe og vaniljeessens. En nem julegodte er havregrynskugler. Det er en form for julekonfekt som kan laves i mange varianter
For ikke så længe siden forsødede jeg min og min families søndag eftermiddag med hjemmelavet jordbærtærte, og jeg tør at godt sammenligne den med vores lokale bagers, som er kendt for sine jordbærtærter
2 diæten, begynder jeg at se blomkålets fortræffeligheder. 1 pakke skinke i tern (200 g, 200 kcal). 2 små løg eller 1 storst (50 g, 19 kcal). 1/2 blomkålshoved (470 g, 165 kcal). 1 lille bøtte hytteost, 1,5% (250 g, 180 kcal). Skummetmælk (2 dl, 66 kcal). 3 æg (150 g, 225 kcal). Fristrevet muskat (2 g, 8 kcal). Per portion 288 kalorier. Det hele sættes i ovnen ved 200 grader. Det bages i 45-60 min, hvor efter det tages ud af ovnen. 200 g. 2 små løg. 1/2 blomkålshoved. 250 g. 2 dl
til at bruge rester, fordi der ofte er tilsat et eller andet i min madlavning,. grillaften med nogle venner havde 2 hakkebøffer, der havde været en tur på. Oregano (2 spsk, ca 15 g, 15 kcal). 2. (200 g, 68 kcal). spinat (100 g, 25 kcal). kcal (der var nok til 3 portioner, 245 kcal pr. revet ost (20 g, 50 kcal). Oregano (2 spsk, ca 15 g, 15 kcal). 2. (200 g, 68 kcal). spinat (100 g, 25 kcal). revet ost (20 g, 50 kcal)
Bouillonterning (25 kcal). Serveret med grønne bønner (200 g, 50 kcal). 4 grønne asparges (100 g, 27 kcal). Den røgede filet skæres med 2 snit, så det kommer til at ligne et "S". 30 min ved 150 g og bages indtil den røgede filet er sprød i kanten. Bouillonterning (25 kcal)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.