L. i. d. t. o. v. e. r. 2. u. g. s. f. b. l. m. p. k. n. h. a. D. j. ,. æ. J. å. B. y. E. G. R. S. Å. A. ). K. ø. c. 1. 5. 7. 8. 4. 6. F. -. H. P. O. T. M. ) L
Jeg har gjort mig lidt i kyskager på det sidste og har lavet disse fine prinsesse kyskager, som jeg havde med hjem til min søster da hun havde fødselsdag
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Ca. 25 stk. 100 gr æggehvider 25 gr sukker 1/2 tsk citronsaft 225 gr flormelis 125 gr mandelmel 1 knivspids salt Pisk æggehviderne stive med sukker, salt og citronsaft
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
De hersens lækre små macarons var ligeledes en del af desserten på Oskars fødselsdag i søndags. De færdige macarons sættes i en lufttæt beholder i køleskabet, gerne natten over før de serveres, således at fyldet bliver mere fast
Og hvis du er bare halvt så glad for macarons, skipper skrå og hvid chokolade som jeg er, så bliver du simpelhen nødt til at gøre dig selv den tjeneste, at få kreeret disse basser i en hulens fart
I indlægget her kan du få et indblik i, hvordan mine kostvaner er for en almindelig uge. Jeg holder mig så langt væk som muligt fra sukker og usunde fedtstoffer, så mine sunde snacks består som regel altid af nødder, dadler og raw kakao
Brud, boller, kald dem hvad du vil, men uanset hvad, så er det en fornøjelse hver gang. Jeg plejer at lave gulerodbrud i lange baner, men alternativt kan man lave chokolade-brud til børnefødselsdagen (eller bare til dem, der har en sød tand) eller rosin-brud som det halvsunde kompromis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.