Pynt med fetaost og pinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
Vend den medbroccoli, pinjekerner og rosiner. Vend med olie, citronskal, citronsaft salt og peber. Damp spinaten i det vand der hænger ved efter afskylning med en lille smule salt
Honning- og soyamarineret kylling meddampetbroccolimed sesamfrø. Antal personer. Tja, det er jo blot en marinade, men den passer til kylling nok til personer
Kom lidt saltog peber i også sammen medolienOg sæt salaten på køl. Spelten er færdig når de er svulmet opog er lidtbløde i det men med lidt bid i midten
Så det gjorde vi, og jeg blev MEGET tilfreds med dem. Den i ser på billedet blev til en frokost sandwich, og der er salat, kylling, agurk ogbroccoli pesto i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.