S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
Det lyder måske mærkeligt…. …men i går var det faktisk første gang, at jeg smagte svinekæber. Det er selvfølgelig ikke forbigået min opmærksomhed at de findes,
Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Kogebøger skal der til Detaljeret planlægning Forberedelserne Jeg elsker mit madværksted. I år havde jeg lyst til at lave en anden menu til påskefrokostbordet end den traditionelle, når vennerne kom til Påskefrokost
I sidste weekend lavede jeg for første gang disse indiske koftas. Indiske koftas (ca. Det er små kødboller lavet af oksekød, godt krydret med spidskommen, koriander, chili og ingefær
Mit lækre morgenmadsbord bestod i dag af scrambled eggs, bacon, ristet rugbrød, amerikanske pandekager med ahornsirup, blåbær, flødeskum og ristet mandler, pandekagerne fik lige en ekstra klat flødeskum og sirup efter billedet blev taget )
Mit køkken er mit værksted, det er her jeg eksperimenterer og udvikler mine opskrifter. Jeg bliver ofte spurgt, hvilke køkkenmaskiner jeg bruger og jeg tænkte derfor, at jeg ville vise mit køkken og mine maskiner frem
Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle om mit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
På arbejde kan jeg mærke jeg skal på den anden side af en medium-stor arbejdspukkel i forbindelse med mit stop, og det er selvfølgelig tilfredsstillende hvor gang jeg får sat et flueben men jeg ser nu mest frem til at være på den anden side, hvor jeg blot kan nyde samværet med børnene den sidste tid
Det indiske køkken er ubetinget mit yndlings. Indiske retter er noget sværere at lave end fx italienske eller kinesiske, men måske er det derfor, at maden smager bedre, når det lykkes
Så sker det. mit første blogindlæg. Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.