Dette er en ret som kan bruges både som mellemsnack, i madpakken, til aftenmad og meget mere. Det er små snegle af butterdej, som er rullet med fyld af hakket oksekød, krydderier, ost og tomat pure
Pisk æg, mælk og krydderier sammen. Skær tomater i små stykker. Skær basilikum i små skiver. Steg indholdet på panden, lav scrambled eggs, som du normalt ville
Jeg lavede disse som tilbehør til aftensmaden for lidt tid siden, og brugte dem til morgenmad de efterfølgende dag, som de fungerede virkelig godt til, sammen med lidt ekstra grønt
Scrambled eggs – opskrift. Varm smørret på en pande, så det lige smelter – det skal ikke brune. Som det måske skinner (lidt) igennem, er jeg klart tilhænger af det sidste – altså de store flager
- about sundays. Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for at lave en skøn morgenmad
Det mætter længe og godt – og så er det jo bare helt vidunderligt, at det også smager fantastisk. Det hele blendes godt sammen, til masse er helt jævn – jeg bruger stavblenderen
L. i. t. d. u. s. k. r. e. g. n. o. '. b. a. 2. ,. l. M. m. f. j. ). S. ø. p. å. O. C. c. =. T. 1. -. è. î. h. /. 4. v. R. K. y. 0. 5. D. H. E. B. G. ✿. ⊱. ╮. L
Så kommer der lidt mere inspiration til sommerens grillaftener. Jeg lavede den i vores ferie i Sverige, vi spiste den til grillet fisk, hvilket fungerede rigtig fint
En af mine absolutte yndlings comfortfood, og ovenikøbet også en af de nemmeste og sundeste. Jeg spiser meget sjældent kød, men selv hvis du er tilhænger af kød, så vil jeg anbefale dig at prøve daal
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.