Denne nøddekrokant kan bruges på mange måder, og giver retten et dejligt crunch. Topping af en sukkerfri is, hvilket giver et dejligt crunch til den bløde og cremet is
Hak nødder og chokolade groft. Rør smør og sukker godt og rør farin og æg i. I en anden skål blandes mel og havregryn med vanilje, natron, chokolade og nødder
Tilsæt olie og ønsked krydderi. 500 g nødder (jeg har brugt hasselnødder, pistacies, valnødder og pekannødder)1 spsk olie1-2 spsk krydderier (jeg brugte chili, karry, paprika og rosmarin)Rist nødderne i 1 min på panden ved middelvarme
Og kunne du godt tænke dig min opskrift på banankage – jamen, så skal du ikke vente længere. Og lad mig med det samme sige, at dette bliver ikke den sidste
En dejlig, frisk og sund salat, som holder maven i gang. Salaten er enkel at tilberede og går godt til stort set alt kød, ligesom den fungerer rigtig fint til f
Sommeren er over os og med det varme vejr stiger lysten til is. En lækker sommersnack, er frosne bananstykker overtrukket med mørk chokolade og hakkede nødder
Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes. Jeg har i lang tid syntes, at grønkål var lidt for groft og sundt, men nu ved jeg, at hvis du behandler den super sunde grøntsag rigtig, så kan det virkelig smage godt
Helt traditionelle finskbrød med mandler, hasselnødder og sukker. De er meget simple at lave, men mine arme nød dog min røremaskine da dejen skal æltes godt sammen og det kan tage lidt tid
Har sidenhen fulgt hendes opskrift til punkt og prikke, med mindst ligeså godt resultat. Hak alle nødder i en minihakker eller den gammeldagsmåde med kniv i skærebræt, bland med smeltet smør og vanille
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.