Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner
Så nemt er det. Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
J. e. g. h. a. v. d. n. r. i. t. j. l. f. ø. s. o. ,. m. å. b. æ. k. E. p. c. u. C. S. O. (. ). M. y. D. /. R. H. B. -. z. 1. 7. 0. 3. 8. 2. K. Æ. L. ½. P. A. I. N. 9. %. F. V. T. q. w. ) g
Skønne boller, som smager super godt med mælkefrit tandsmør eller med kokosolie. Hæld de tørre ingredienser i det lunkne vand og bland det hele godt sammen med hænderne, eller brug en elpisker med dejkroge
Start med at gøre grøntsagerne i stand og snitte dem. Svits grøntsagerne i smør, drys med lidt salt og peber, og lad dem stege for god varme i et par minutter
Kom en skefuld honning på af gangen og lad det smelte sammen medmysliblandingen. På sådan en skøn lørdagmorgen med solskin ind af vinduerne og en dejlig lang weekend/påskeferie foran sig, må man da gerne blive forkælet lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.