For nogle timer siden var der er bugnende bord – med blandt andet den fine marengslagkage her med fyld af choko-kaffe-creme og pyntet med blomster fra haven
Det er ikke nogen nyere udgave, men den rigtig gamle, hardcore, hvor de særligt ekceptionelle opskrifter er markeret med en stjerne - og så ellers overhovedet ingen angivelse af hvorfor de skulle være bedre end de øvrige
-. -. O. s. c. a. r. u. d. e. l. i. n. g. f. o. t. ,. j. k. m. h. v. ø. p. å. w. b. J. y. P. 1. G. R. L. 9. 2. A. H. 5. 3. C. D. 0. 4. M. W. V. K. E. 6. T. F. 7. z. 8. N. I
De små frugter, der ligner en mellemting mellem æbler og kirsebær, er stenhårde og sure og kan ikke spises rå, men du får den fineste gelé – den kan minde om ribsgele, men er lidt mere pikant og syrlig i smagen, så har den en helt speciel indbydende farve
Start med at finde dine fineste glas frem. Her er opskriften på peanutbutter dessert – en super nem og lækker dessert til 8-10 personer, der kan laves på 15 minutter. Peanutbutter dessert 2016-05-23Preparation Time 15mTotal Time 15mAverage Rating 5 Based on 1 Review(s) 170 gram peanutbutter
Til syne kommer nu den fineste konfekt, som smager rigtig godt. Da børnene var små bagte vi 5-6 forskellige småkager og havde konfekt og slik i massevis. Massen skal være ca 1-1½ cm tyk
Trøflen er kagebagerens store legeplads, hvor der er frit slag til at blande diverse kagerester og smagsgivere af forskellig art til en himmelsk klump klæg kage, der så yndefuldt har fået navn efter en af naturens fineste og mest sjældne svampe
I morgen skal jeg forresten igen på loppemarked med to søde piger – denne gang er det i Vordingborg medborgerhus at vi sælger ud af vores tøj sko, tasker, smykker etc
Helenes smukke, brune høns lægger de fineste æg. kaviar eller som her ørredrogn, hakket rødløg, krydderurter som purløg, kørvel, løvstikke, karse, hakkede rejer, hakket røget laks (pyntet med et par strimler laks på toppen), karry - der er uanede muligheder
til krydderboller og til de fineste kardemommegifler. - som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
Tag kødet ud af posen og rens for krydderurterne (gem væsken fra posen til saucen), inden kødet skal på en grill så varm som bare pokker, så du får den fineste og lækreste stegeskorpe – pas på, for der kommer sgu’ lidt flammer, for fedtet for kødet er nogen nær flydende i forvejen, når det rammer grillen
Og minsandten, nu laver jeg så kransekager til jer – på det fineste stel jeg kunne opstøve. Længere ned i indlægget finder du en grundig step-by-step guide til kransekagen i billeder…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.