Der skal ofte bruges alverdens erstatninger for dette og jeg hader selv når jeg finder en super lækker opskrift, men at der så skal bruges ingredienser som jeg nærmest ikke engang aner hvordan udtales
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Alle ingredienserne kommer i en blender. Bananer er helt klart en af mine yndlingsfrugter og jeg spiser ofte en banan om eftermiddagen efter træning eller hvis lysten til noget sødt opstår
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groft mel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Så her kommer opskriften. Normalt er jeg slet ikke til småkager som disse. Jeg skulle egentlig bare have drikkevare og værtindegave med, men jeg måtte bare have et eller andet med og hvad er mere mormor end vaniljekranse
Som lovet kommer her desserten, som jeg lavede til Anders’ fødselsdag. Jeg elsker blødende chokoladekage, da de er rigtig nemme/hurtige at lave og så smager de bare som en drøm
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Derudover kommer selvfølgelig alt den lækre pynt, hvor kun fantasien sætter grænser. Jeg bruger en ske til at smøre/forme rektanglerne (hvis i har en form, brug endelig den)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.