Jeg har gang i en masse spændende projekter, som jeg glæder mig til at dele med jer. Den ene nyhed er blandt andet, at jeg så småt skal til og i gang med en ny kogebog
God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Skal det være ekstra lækkert kan du servere islagkagen med chokoladesovs eller hjemmelavet nutella. Læg den øverste vaffel uden is på toppen, og frys nu din islagkage ned i mindst en times tid
På kontoret havde jeg i forbindelse med et internt virksomheds arrangement fået til opgave, at sammensætte en menu som vi i fællesskab skulle frembringe
I tirsdags var jeg til et super godt bloggerevent i samarbejde med IsIs* – programmet stod på max hygge, aftensmad og en masse dessert uden sukker som vi selv lavede
Kog grødrisene i vandet i et par minutter i en stor gryde. I sidste uge havde jeg fornøjelsen af, at deltage i et bloggerevent ved ISIS med andre dygtige madblogger
En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Det er nu snart syv år siden, hvorfor mit indtag af kød blot er blevet mindre på disse år – selv om jeg stadig ynder et stykke kylling eller et stykke fisk
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
farverne blå og turkis og alle nuancer derimellem. Pandekage Lagkage med chokolade. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os i rigtigt
Ønsker du wasabismag, vender du også mandlerne i wasabipastaen nu. grundsmag - Umami, som beskrives som mundfylde og er med til hurtigere at tilfredsstille madlysten
Nuvel. Jeg startede denne CAL (der er slang for "crochet along") i midten af februar, da en større, århusiansk virksomhed, som havde lovet mig job for enden af en praktik, 14 dage efter meddelte mig, at de havde ansat en tidligere projektmedarbejder bag min ryg
Lejligheden har vi nu boet i(midlertidigt. Ægte vintage med RETROit fra SACKit. I maj måned indgik jeg aftale med virksomheden SACKit - der forhandler sækkestole i Danmark
Opskriften vil sammen med de andre opskrifter snart være synlig på LinusPro. Hvad laver en opskriftudvikler så, jo det er mig, som kommer på ideen til opskrifterne, prøver dem af, tilbereder maden, foodstyler maden, tager billederne og skriver opskriften ind, så du kan lege masterchef i dit eget køkken med god samvittighed
Jeg arbejder nu på gastroenheden, kirurgisk afdeling og har "start" i morgen. Fredagskage med chokolade, kokos og små hjerterI fredags havde Mikkel sidste dag hos den virksomhed han har været konsulent på de seneste måneder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.