Der har i lidt tid stået den meget beskrivende “Nogetmednudler”, som i denne uge kom på madplanen. Retten blev godkendt hele vejen rundt, og det kan da godt være vi skulle have nudler lidt oftere
Januar er for mig lig med lette retter med masser af grønt. Oven på julemaden er man bare klar til noget, der ligger knap så tungt (og så skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at der lige er en smule julesul, der helst skulle forsvinde igen)
Salt og peber. 250 g risnudler. Skal og saft af 1 ubehandlet lime. 300 g kinarejer, krebsehaler eller jomfruhummerhaler. 4 skiver groft hvedebrød (200 g) og en grøn salat
Tilsæt champignonognudlerogkog igennem i ca. dk og den originale med bl. Jeg har efterhånden fat kig på denne opskrift i længe og den har stået på madplanen de sidste to uger, men hver gang er den blevet tilsidesat til fordel for noget andet
Smag til med salt og peber og server drysset med persille. Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Smag til med salt og peber, så du har en lækker guacamole. Men jeg havde aldrig indtil forleden forsøgt mig med avokadocreme som “marinade” i en varm ret
Fjern skalden og stenen fra avokadoen og blend det sammen med cremefraichen. Så blev det Oscar aften og til dagens aftensmad, hører sig en forret er på sin plads
Dette indlæg blev udgivet i Fisk, Opskrifter og tagget røget laks, rejer, roulade, Spinat. En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing
Så er denne opskrift på nudlermed halloumi, grøntsager og peanutbuttersauce helt perfekt til dig. Kognudlerne efter anvisningen på pakken og snit derefter spidskål fint
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.