Nybagt rugbrød dufter i køkkenet
Lones kager
Lones kager
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Hjemmelavet rugbrød, 2 stk
  •  
  • dag 1
  • surdej
  • 3 spsk groft salt
  • 1 1/2 l vand
  • 750 gr rugmel (gerne det økologiske med alle dele i)
  • 750 gr hvedemel (gerne det økologiske med alle dele i)
  •  
  • dag 2
  • dejen tilsættes
  • 1 kg knækkede rugkerner
  • 1/2 l vand eller 2 dåseøl
  •  
  • Bages ved
  • 50 gr i 1 time
  • 150 gr i 45 min (kik til brøddene og igen)
  • 150 gr i 45 min

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.