Forret - Hummer bisque. Hovedret - Beef Wellington. Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
-. -. -. J. o. r. d. s. k. e. g. n. t. l. i. m. æ. ø. E. ,. a. f. v. b. O. h. p. c. x. '. 4. 7. 5. 0. j. (. ). 3. S. 2. 1. /. V. y. 9. u. T. N. å. L. H. W. w. B. I. "
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Bagefter skal man blande flødeost, mayo, dijon sennep, citron saft, salt og peber sammen i en skål, og til sidst skal rejerne i ( Der kan også bruges krabbekød, eller begge dele)
Fordel skiver af råsyltede rabarber ovenpå fisken. Her er en lille fin og meget forårsagtigt fiskeforret med lidt røget fisk, friske (eller frosne) ærter og rabarber
Den perfekte opskrift som forret til Nytår (- eller andre festlige leligheder. Her får du deluxe udgaven med torsk og vesterhavsost, serveret med syltede rødløg og dildmayo
Skær svampene i tynde skiver og fordel dem på tallerkenerne. Men ellers var det en fin forret. (forret til 2-3 personer). 125-150 g). 2-3 personer. 125-150 g)
Det tog mig mange forsøg og skitser og stirren på trøjer på google at gennemskue noget for andre måske umiddelbart logisk - nemlig hvordan man laver et flot mønster med indtagning i bærestykket
Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Jeg har lavet en stor portion dej, da jeg har planer om at dele honninghjerter ud til familie og venner… Man kan sagtens nøjes med den halve portion, den skulle række til omkring 20-25 små honningkager. Men alt dette vil jeg komme nærmere ind på i del 2
Hurtig og velsmagende forret. Denne forret har jeg lavet til nytårsfesten 2014. Selskabet var på 5 personer, og forretten fungerede godt som en appetitvækker. 2) Læg et tykt lag af tunmusse på en 1/3del af brødene pynt med dild og citron. 3) Læg en skive laks på en anden 1/3 af skiverne af brødet, og pynt med argspars og dild. 4) Læg en skive serranos skinke på den sidste 1/3del af brødet, og pynt med argspars og dild
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.