Endelig fik jeg fingre i en Spiralizer. D Jeg lagde stille ud med den mindste af slagsen, Gefu Spiralizer (gider ikke at sådan en himstregims skal fylde en hel køkkenskuffe)
Jeg gik i efteråret i gang med et nyt, kæmpe stort projekt. Endnu et tæppe ville jeg i gang med. Jeg købte garn ind til det og valgte grønne nuancer og en brun farve til rammen omkring alle lapperne
Min vægt ligger og svinger imellem 71 og 72kg pt. Den vil åbenbart bare ikke ned under 70kg. Selvom jeg har spist ude en del gange, så har jeg alligevel været god til at kompensere for det, ved f
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. n. u. d. l. a. f. t. B. x. w. N. ø. D. h. p. b. L. æ. '. ). y. H. c. /. ü. J. (. 2. 1. 3. 0. 9. R. P. T. 6. 5. V. F. X. -. E. Z. U. M. I. 7. O. C
Al den opbakning og de mange positive kommentarer, som jeg har fået fra jer, betyder alverden. Godt nytår – jeg håber, at du vil være med til at gøre en forskel i det nye år
Kagehilsner fra Charlotte. Det skyldes ikke, at jeg ikke laver kager, men den simple forklaring, at jeg skal deltage i et nyt Kageprogram "Kagekampen" på kanal 5, som sendes til efteråret
Grønne asparges kan man efterhånden købe hele året, men de er absolut bedst her i foråret og forsommeren, og det er også nu, at de er til at betale sig fra
Nyt ugetema. Gulerødder. Gulerødder spiser de fleste af os i lange baner hver eneste uge, men jeg tror også, at mange af os er slemme til altid at spise dem på samme måde
Han er gået fra at sælge "Feta" ost til nu at sælge fisk og skaldyr. I efteråret fik min nyt arbejde - efter 16 år sammen sted, havde han brug for nye udforderinger - og det har han fået. Hæld muslingerne i gryden og lad dem koge i 3 minutter ved høj varme (lidt længere hvis man bruger dem fra frossen) med låg
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
Ugens tema. Burger. I denne uge skal vi spise burger på fem forskellige måder. Jeg elsker burgere, men det bliver også hurtigt en smule kedeligt, hvis de altid er med hakket oksekød, ost, ketchup, salat og tomat
Ugens tema. Forårsfrokost. Jeg har valgt at kalde emnet Forårsfrokost i stedet for f. eks. Påskefrokost, da der er flere højtider i løbet af foråret, hvor vi samles over en frokost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.