Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I det sekund jeg fik fri, kom de. Sammen med sukkertrangen kom faktisk også en shoppetrang. Jeg valgte dog ikke at følge nogen af dem, selvom det var meget svært
Men god, næringsrig mad er jo, ihvertfald efter min overbevisning, vejen frem, så nu er det slut med de usunde løsninger som desværre ofte har været på bordet de sidste par måneder
com til kun et par hundrede kroner. Når sovsen (som herunder kødsovs med cocktailpølser) kommer over spiralerne tager de hurtigt varme, og gør opvarmning af spiralerne overflødig
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. n. u. d. l. a. f. t. B. x. w. N. ø. D. h. p. b. L. æ. '. ). y. H. c. /. ü. J. (. 2. 1. 3. 0. 9. R. P. T. 6. 5. V. F. X. -. E. Z. U. M. I. 7. O. C
Al den opbakning og de mange positive kommentarer, som jeg har fået fra jer, betyder alverden. Godt nytår – jeg håber, at du vil være med til at gøre en forskel i det nye år
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. , det vil sige, at dejen bliver mere fast og kompakt
Herfra begyndte mit macaron eventyr, som til tider har været lidt af et mareridt. Jeg foretrækker at gøre så meget klart på forhånd som muligt, så man ikke midt i det hele skal finde elpisker frem, bageplader med bagepapir osv
God sommer til jer alle og tak fordi I kigger forbi min blog. Det skyldes ikke, at jeg ikke laver kager, men den simple forklaring, at jeg skal deltage i et nyt Kageprogram "Kagekampen" på kanal 5, som sendes til efteråret
Så på panden med dejen, men først lidt fedtstof efter eget ønske, allerhelst bruger jeg smør, det giver den bedste smag efter min mening, men olie eller andre flydende fedtstoffer, er jo lidt nemmere og kan også sagtens benyttes
I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Opskriften er Jane Faerbers, og har du endnu ikke prøvet den, kommer opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.