Jeg vil gerne dele lidt tips omkring hvordan man laver "verdens bedste" pizza med jer. Sagt i al beskedenhed er de virkelig også rigtig rigtig gode, men måske har førstepladsen også noget at gøre med at de elsker at være med til at pynte dem med forskellige ingredienser
Derfor kan jeg ikke anbefale én olie fremfor en anden, men jeg kan da give et par tipstil turen i supermarkedet eller specialbutikken – for det er klart, at noget olivenolie er bedre end andet – og der er også olier, du skal gå langt udenom
Hvis der er et trin, som ikke virker relevant for dig eller dit mål, så springer du det bare lige så elegant over og går videre til det næste – så simpelt er det
De dage hvor vi får pizza laver jeg oftest også nogle mini-pizzaer eller pizza-snegle til Oskars madpakke for det er så nemt og lækkert, at have i fryseren
S. y. n. e. s. d. u. o. g. å. ,. t. r. l. i. a. f. j. h. v. P. k. m. H. æ. p. I. 1. 0. b. D. 2. ½. J. ø. ). -. /. K. E. L. w. C. A. R. B. (. N. F. ". 3. x. c. M. W. G. 4. 5. V. 6. U. 7. 8. 9. =. O. #. z
Rist spisskumminfrø, korianderfrø og fenikkelfrø i en tørr panne til det begynner å dufte. Ras el Hanout ( راس الحانوت ) er en klassisk marokkansk krydderblanding som skal bestå av krydderselgerens beste krydder
Den har min svigermor slæbt hele vejen fra Tunesien til Bornholm. Som tak skulle hun trakteres på bedste vis med en oksekødstagine krydret med frisklavet Ras el Rhanout
Når det er opløst, tilsættes olien hvorefter mel blandes i. Dog har jeg efter at have eksperimenteret lidt mere med den i køkkenet, fundet frem til at den er meget harmløs
N. u. e. r. d. t. v. a. æ. l. i. g. o. p. O. m. f. å. s. k. n. j. M. h. H. L. I. b. ,. y. ø. J. (. ). S. D. 2. 0. A. 9. 6. 3. -. 5. 7. K. 1. E. c. T. ". C. 4. P. W. w. 8. G. B. V. z. U. R. F. |. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.