Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Juno får to madpakker med hver dag, én til frokost og én til om eftermiddagen. Jeg er sikker på han nok skal blive en stor og stærk grøntsagsgnasker (også) senere i livet
Tips. færdigblandede melblandinger til "glutenfri. danske pendant til Sempers Pofiber. glutenfri boller. Der er hverken hvedestivelse i eller mærkelige ingredienser, som er med til at tykne dejen
Tag en lille klum dej og rul den til en pølse og tryk den derefter flad – placeres på bagepladenHvis dejen klistrer eller smuldrer, så kom lidt vand på fingrene, så er dejen meget nemmere at arbejde med
Tips. Vi du afprøver opskriften og får taget et billede, der er bare liiidt mere lækkert, så send det endelige til mig på den sædvanlige malene (a) paleolivet
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Brug en saks til at skær stykkerne ud. glutenfriSundt alternativvegetar. Kør blomkål i en foodprocessor eller minihakker (IKKE blender), til det er helt finthakket
Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel. Rør dejen ud til den er ensartet og hænger sammen i en stor klump
Du skal naturligvis ikke lave dem hver dag, i hvert fald ikke hvis du har samme tendens som mig til at ligge dig ud, men en gang i mellem er det helt i orden at forkæle sig selv
Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side. Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.