Tilberedningstid. Ingredienser til selve anden. Ingredienser til saucen. Hiv skinden af andebrysterne – men gem det, for du skal bruge det til sprøde andesvær senere
Jeg husker halvrå portionsørreder med slatten dild i midten, klodsede salater med majs og kinakål og humpler af råt blomkål, bøffer, der var stegt udenpå og rå indeni – det hele skyllet ned med lunken hvidvin eller kold rødvin
Jeg kan slet ikke undvære mine hjemmelavede skønhedsprodukter, og når jeg en gang i mellem bliver nødt til at bruge købe-produkter, skal der nogle af de bedste mærker til at hamle op med kvaliteten af mine egne
Derfor vil jeg gerne dele en fantastisk opskrift som jeg brugte i forbindelse med min fødselsdag. Der er blandet kanel og brun farin i bunden, hvilket giver kagen en lidt dybere smag, hvilket passer godt til en meget sød kage
Både kerner og frugt er jo velkendte smage på et dansk, traditionelt morgenbord, og her har jeg så bare tilsat kogte rødbedetern og persille, og har garneret med citronsaft, olie, hvidløg og granatæblesirup
N. u. j. e. g. r. t. æ. p. å. m. l. n. I. d. a. s. f. o. D. b. i. v. B. y. 7. 0. h. O. 2. J. k. ,. ø. M. (. ). c. E. S. K. F. T. 4. R. -. 1. A. G. q. ”. 3. w. P. L. 8. /. 9. l g
Mht maden, så går det altid galt når jeg ikke planlægger godt nok – jeg skal være sikker på at jeg har alt det jeg skal bruge til både morgenmad, frokost og aften for at følge principperne
Jeg serverede det med flutes og creme fraiche. min- Tilsæt rejerne, kog det op, og smag til med salt og peberHvis man anvender frosne rejer, skal de være tøet op inden de puttes i suppen, da de ellers giver suppen en meget kraftig smag af fisk
Min mor havde bagt en hulens masse kransekager, og da jeg så hvordan kæresten guffede dem i sig, bestemte jeg mig for hvad min marcipan hjemme i skabet skulle bruges til
jeg fik vasket gulve, sorteret og systematiseret i bunkerne af papirer til bacheloren og skabt en særlig hylde til alle biblioteksbøgerne der går på juleferie med mig
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.