Derfor velkommen til en ny føljeton. Her vil jeg fortolke den klassiske ret – om den er dansk eller afrikansk er underordnet – til et lettere og sundere alternativ
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
I forlængelse af dette at leve sundt og komme i god form. Meget mere om det senere. Når man har sat sig et mål, er det efter min mening altid godt med en gevindst ved målstregen (udover gevinstens i sig selv, som det jo er at tabe ti kilo selvfølgelig)
Blandt mindre sideretter og snacks kan du kaste dig ud i det søde sesambrød simit, servere kaymak (svarende til mascarpone) med honning og pistacienødder eller lave søde desserter som baklava og mandelkager
Velbekomme. Var hvad vi fik til aften. Lækkert, lækkert, sundt og en af mine livretter. Ifølge DDV også fuld lovlig, det bliver det jo ikke ringere af, vel
Jeg besluttede mig for at tage en tur forbi fitness centeret, men sørgede lige for at lave en pandekagedej så den kunne ligge og trække i køleren indtil jeg kom hjem
Mit smil fra øre til øre afslørede mig tydeligvis. Hvis du er en følsom person, som ikke kan lide at læse om forfærdelig valg i graviditeter, så skal du nok ikke læse videre
Mit køkken er hverken stort eller nyt, men en dag drømmer jeg om et kæmpe køkken. Jeg havde Wilfa RAW fuel før, som efter et halvt år gik i stykker, den kan slet ikke følge med KitchenAid blenderen
Det føles på en eller anden måde altid lidt grænseoverskridende at skulle skrive eller fortælle ommit eksem, men jeg håber, at jeg med dette indlæg kan inspirere og dele ud af min egen erfaring til glæde for andre, der også er ramt af eksem og hudlidelser – og måske at andre også har lyst til at dele deres historie og erfaring med mig
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. , det vil sige, at dejen bliver mere fast og kompakt
Herfra begyndte mit macaron eventyr, som til tider har været lidt af et mareridt. Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Det har været en helt forrygende bededagsferie, som startede med at jeg bagte hveder torsdag mens at jeg gik og pakkede familiens sager ned til at drage af sted til sommerhus
Tærten blev lavet af Louise, som blev sendt hjem i samme program. Tærten betår af en mørdejsbund med pistaciemasse, hyldeblomstcreme og granatæble og blodgrape på toppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.