,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T
Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt medPulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
selv burgerboller, og drys med forskelligt – sesamfrø, græskarkerner osv. Tilbered en pulledpork der har trukket med lækker rub og er bagt eller grillet over sagte ild i mange timer
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – ognoget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja eller engelsk sovs 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Jeg ganger opskriften op mange gange , altid lækkert at have i køleskabet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Jeg serverte pulledporkmed ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausen og. Bruk en stor ildfast form og sett på lokk eller dekk den med stekefolie før steking
Heldigvis passede det perfekt med at sætte det nu marinerede kød i ovnen. Det kan være en god ide lige at tjekke lidt til kødet engang imellem, ogogså sikre sig at der stadig er vand i bradepanden
Pulledpork er i bund og grund et godt stykke nakkefilet, som efter at være blevet gnubbet ind i [. Men jeg skal hurtigt inddrømme at da jeg første gang så de lækre billeder på diverse blogs, var jeg solgt
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. e. l. v. o. m. p. u. d. r. k. t. i. s. æ. n. j. g. h. f. å. O. a. b. ø. I. 2. L. 1. 3. 0. w. y. (. ). R. 5. c. D. K. G. V. N. A. 8. -. T. B. 4
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. D. e. r. s. t. a. d. i. g. m. n. k. h. p. u. l. o. y. j. v. ø. å. f. O. æ. L. B. J. b. c. w. q. P. 8. I. 1. 7. 5. 0. 2. F. 3. 4. T. S. H. /. -. V. 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.