Derefter røres melet i lidt ad gangen - jeg gør det altid på røremaskinen med dejkroge. Dejen skal stadig være klistret, men ikke for vandet - jeg siger altid at dejen skal slippe kanterne af skålen når man ælter den med dejkrogene
K. o. l. d. h. æ. v. e. m. r. g. n. b. s. a. p. å. 1. 5. i. u. t. M. ø. w. k. f. -. ,. J. y. j. B. S. L. T. O. 3. 0. (. 8. ). D. /. 4. 2. ½. 7. H. G. P. N. c. #. I
med de kerner du godt kan lide, fx birkes, sesam, m. I går aftes lavede jeg en lynhurtig dej, der har stået og hygget sig i køleskabet indtil i dag Det allerbedste jeg ved om morgenen, er duften af nybagte boller og med denne opskrift tager det ikke mange minutter at få friske boller på morgenbordet
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Sprøde boller med birkes / Saftige gulerodsboller / Mysliboller med tranebær
D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævede grovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.