Til den lune ret i dag fikvi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Der ud over fikvi en omgang af den gode coleslaw opskrift kan ifinde her
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. ø. l. g. æ. r. t. e. s. u. p. m. d. y. n. D. a. f. j. o. k. b. ,. v. c. 4. 6. 0. 7. 5. 2. h. S. 1. /. L. å. F. B. H
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Tilsæt tomater, peberfrugt, balsamico, sukker og chili. Majs. Husk der så skal tilsættes vand undervejs så sovsen ikke brænder på
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. a. d. e. m. å. t. s. p. j. o. g. l. b. h. ø. r. 4. 3. 2. 5. k. v. f. 1. y. u. ½. æ. M. T. ,. R. S. K. L. –
De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Jeg er i hvert fald klar og har som altid mange ideer, der kun kræver tid, før de bliver ført ud ilivet
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidtfriskspinat og saltet feta
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. h. r. n. a. f. m. b. s. o. l. u. v. k. d. g. ,. y. -. å. J. P. T. M. j. O. 3. p. 2. 5. 0. æ. S. 1. 7. (. ). %. /. F. K. B. N. c. 4. H
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. w. r. a. p. b. e. h. ø. v. k. d. o. l. m. s. f. g. D. t. y. æ. ,. V. u. W. M. j. A. c. 2. 1. 7. 5. /. 4. ½. å. 8. F. R. K. 3. L
Det er maj og forårsudgaven af Madsvinene står for døren. Dagens location er casa Wonsyld i Tranbjerg. Le chef har lavet en lækker menu, der afspejler det fine vejr og en veltrimmet græsplæne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.