Blend den frosne bananmed skyr, ahornsirup og salt. Jeg kan afsløre, at det ikke føltes helt skidt at smide mig i sofaen, med benene oppen og en god portion hurtig og læskende is i hånden
Men da jeg stod og miksede dejen sammen til en portion bananmuffins, og ovenikøbet havde kommet peanuts i (som jeg heller ikke er ellevild med), så røg der også en klat peanutbutter i dejen
Vend så peanutbutter rundt øverst i grøden, drys med mandelflager og dæk herligheden til i bananer. ) Og overraskende nok, så smagte det ret så himmelsk - især med den søde og lettere lune banan der var placeret på toppen af hele herligheden
"Overnightoatsmed æblegrød og skyr". Grød er pludselig blevet meget hip og moderne, hvilket ikke gør mig noget, for jeg er blevet fuldstændig tosset med denne dejlig billige morgenmadsløsning
strawberries, banana slices, etc. strawberries, banana slices, etc. 1/4 cup oats old-fashioned. 11/4 cup plain Greek yogurt non-fat. 11/4 cup oats old fashioned. 11/4 cup oats old-fashioned 1 teaspoon chia seeds 2 teaspoons honey 2 teaspoons mini chocolate chips 1 teaspoon cocoa powder 1/3 cup milk skim, 2%, soy - any are fine. 1/4 cup plain Greek yogurt non-fat 1/2 teaspoon vanilla 1/4 cup fresh sliced fruit for serving. 11/4 cup oats old fashioned 1 teaspoon chia seeds 2 teaspoons light brown sugar 1 tablespoon mini chocolate chips 1/3 cup milk skim, 2%, soy - any are fine. 1/4 cup plain Greek yogurt non-fat 1/2 teaspoon vanilla. 11/4 cup oats old fashioned 1 teaspoon chia seeds 1 teaspoon honey 1 tablespoon chocolate-hazelnut spread (such as Nutella) 1/3 cup milk skim, 2%, soy - any are fine. 1/4 cup plain Greek yogurt non-fat 1/2 teaspoon vanilla 1 tablespoon mini marshmallows 1 tablespoon graham cracker crumbsCombine all ingredients, minus any toppings to add when serving, in a small jar and mix very well. 1Cover and refrigerate overnight or up to 5 days
Den mætter rigtig godt og det er også en af grundene til at jeg er så vild med havregrød. Og så er den altså bare perfekt i mine praktikperioder, for jeg kan lave den aftenen før og sidde og nyde den i toget - og jo, jeg får godt nok et par blikke, for folk synes vist ikke at det ser alt for sundt ud
Opskriften er fyldt med protein, og derfor super mættende. Denne morgenmadsopskrift er en sikker vinder – og den kan varieres i det uendelige… Den laves aftenen forinden, og står i køleskabet natten over
Næste gang vil jeg prøve at mose en bananmed i grøden og toppe den med kokos, pære og mandler. I blogverdenen har overnightoats, også kaldet ‘køleskasbgrød’, været meget populær, og selvfølgelig skulle jeg også prøve mig ud i sådan en nem og lækker sag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.