Jeg lovede at komme med opskriften på mine nemme æblemuffins, så her kommer den. Bland det brune sukker ogkanel sammen og kom lidt på toppen af hver muffins
"Overnightoatsmed æblegrød og skyr". Grød er pludselig blevet meget hip og moderne, hvilket ikke gør mig noget, for jeg er blevet fuldstændig tosset med denne dejlig billige morgenmadsløsning
1/4 cup oats old-fashioned. 11/4 cup plain Greek yogurt non-fat. 11/4 cup oats old fashioned. 11/4 cup oats old-fashioned 1 teaspoon chia seeds 2 teaspoons honey 2 teaspoons mini chocolate chips 1 teaspoon cocoa powder 1/3 cup milk skim, 2%, soy - any are fine. 1/4 cup plain Greek yogurt non-fat 1/2 teaspoon vanilla 1/4 cup fresh sliced fruit for serving. 11/4 cup oats old fashioned 1 teaspoon chia seeds 2 teaspoons light brown sugar 1 tablespoon mini chocolate chips 1/3 cup milk skim, 2%, soy - any are fine. 1/4 cup plain Greek yogurt non-fat 1/2 teaspoon vanilla. 11/4 cup oats old fashioned 1 teaspoon chia seeds 1 teaspoon honey 1 tablespoon chocolate-hazelnut spread (such as Nutella) 1/3 cup milk skim, 2%, soy - any are fine. 1/4 cup plain Greek yogurt non-fat 1/2 teaspoon vanilla 1 tablespoon mini marshmallows 1 tablespoon graham cracker crumbsCombine all ingredients, minus any toppings to add when serving, in a small jar and mix very well. 1Cover and refrigerate overnight or up to 5 days
Den mætter rigtig godt og det er også en af grundene til at jeg er så vild med havregrød. Og så er den altså bare perfekt i mine praktikperioder, for jeg kan lave den aftenen før og sidde og nyde den i toget - og jo, jeg får godt nok et par blikke, for folk synes vist ikke at det ser alt for sundt ud
Her har jeg syltet blommer og æbler fra mine forældres have, og forkælet dem med masser af kanel. Duften af hjemmebagte morgenboller breder sig, teen står varm på kanden, der er friskpresset juice i glasset, avisen er hentet, stearinlysene brænder, og den hjemmelavede marmelade står klar til at forkæle en morgenbolle med ost
Opskriften er fyldt med protein, og derfor super mættende. Denne morgenmadsopskrift er en sikker vinder – og den kan varieres i det uendelige… Den laves aftenen forinden, og står i køleskabet natten over
Boghvedegrødmedkanelog ban. I blogverdenen har overnightoats, også kaldet ‘køleskasbgrød’, været meget populær, og selvfølgelig skulle jeg også prøve mig ud i sådan en nem og lækker sag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.