På en pande steges baconmed lidt af kyllingen, kun lige til det er varmet op. Smør et ildfastfad og bland pasta, broccoli, kylling, bacon og saucen sammen i det
Dette er supBaconsurretkyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Legg to baconskiver rundt kyllingen og legg på en stekeplate
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Ha oppi kyllingenmed skinnsiden opp, strø over vårløk. Her servert med kokte,hele, stekte poteter. Denne kylling gryten er fantastisk deilig, masse smak og en kremete konsistens
Salt & peber. Her er mit bud på en lækker broccolitærte medkylling og rødløg. Jeg havde som nævnt kylling fra dagen inden og skulle bare strimle den i små stykker
Men allerførst denne cremede pastaret medkylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Start med at stege bacon. Kom den i en pose sammen med rasp, ost og krydderier. Kyllingebrystfileter skåret i mindre stykker, og vendt i dejligt krydret rasp, ost, bacon og stegt dejligt sprød
Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.