Brun nakkekoteletterne i smør og læg dem i et fad. 4 stk nakkekoteletter. hæld den cremede balnding på toppen og bag i ovnen 1 time på 180 grader. 4 stk nakkekoteletter
F. r. e. d. a. g. 1. p. i. l. v. j. n. s. u. o. t. f. m. H. h. ø. y. -. 2. k. b. å. E. M. 5. I. N. ,. D. æ. 4. (. c. 0. ). 6. T. G. P. 3. S. K. B. J. A. V
O. v. n. s. p. a. e. f. y. l. t. m. d. o. r. ,. g. u. ø. å. k. j. i. &. ღ. S. b. -. H. h. B. I. N. P. G. F. V. K. T. R. L. 3. 1. '. D. C. c. 4. æ. 5. 2. 7. E. ღ l
E. f. t. e. r. a. h. v. å. o. l. d. s. m. k. y. i. g. ,. j. -. n. u. b. H. p. N. S. ø. D. (. 4. ). 3. 1. c. 2. q. æ. F. G. L. R. 5. /. 6. K. 7. T. 8. 0. 9. é. m l
H. o. t. &. G. d. D. e. n. r. a. l. i. å. g. ,. c. 2. 0. m. u. f. b. s. 1. k. v. p. R. C. y. P. ø. h. æ. j. w. . T. 4. S. 3. B. /. 6. -. 8. K. F. L. 7. 5
Fyllt med godsaker som fetaost og salami av chorizo, ble det en metterlig og deilig hovedrett. Knekk eggene og visp dem lett sammen med en gaffel i en liten bolle
Hummus laget på ovnsstekte gulrøtter er herved en nyvunnen favoritt på bordet. Etter sist suksess med svinenakke i stekepose, så jeg ingen grunn til å skifte (svine)sti
J. e. g. h. a. r. l. æ. d. t. m. i. n. o. p. s. k. f. j. ,. v. ø. u. b. V. å. O. c. H. F. y. -. W. G. C. D. M. B. ). L. 1. ½. 2. R. 4. P. (. 3. E. 5. 0. S. K. T. 6. I. '. ". z. w. ) g
Til denne retten passer det perfekt med en rik søtpotetstappe, og ovnsstekte grønnsaker og pærer. Ovnsstekte grønnsaker md pærer (tilpass mengden selv)
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
barbecuemarinerede nakkekoteletter, ribeyebøffer, hakkebøffer, hotwings og forskellige slags pølser. Vi havde bestemt os for at grille, og regnede bestemt med, at vi kunne sidde i haven
Alt skal med og stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.