Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt. Alt skal medog stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
I. d. a. g. e. r. n. u. t. i. l. æ. f. C. s. M. y. A. m. k. ,. h. o. p. S. ø. å. v. D. K. R. j. 2. 0. b. 1. c. 4. ½. z. F. 3. V. w. L. -. 5. T. 6. 7. H. 8
Server koteletterog sauce medrisog et drys timian. Kogrisene. ris, gerne fuldkorn. Krydr koteletternemedpaprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider
Bland marinaden sammen, læg koteletterne i en frysepose, og hæld marinaden ned i posen. Hæld vandet fra kålen, og bland rosenkål, urter og sesam medrisene
Krydr koteletternemed salt og peber og brun dem først på den ene side i et par minutter til de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøretog vend koteletterneog gør det samme
Smag til med salt , peber og evt sukker. Halver peberfrugt og fjern stilk og kerner. Paprikasovs. Skær pølsen i den rette størrelse og læg den i peberfrugten
Sovsen holder dem lækre, møreog saftige – og så er det jo nemt, de passer sig selv i ovnen. Er du ude i nogetmed LCHF-kost (low carb high fat), så undgå stivelse – ris, pasta, kartofler og brød som nok er det man ellers normalt ville servere til – og servér f
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Spis de klassiske kogteris til, eller evt. Tilsæt derefter de hakkede tomater, paprika, chili, basilikum, cocktailpølser, den stegte bacon, fløde og peber (hold igen med saltet)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.