Koriander ville helt klart være bedst, og den skarpe seer kan nok se, at jeg har brugt persille – men jeg var simpelthen løbet tør og måtte ty til det næstbedste
S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Tag en helkylling på ca. Imens ristes lidt mandelflager, steges bacontern og blancheres lidt friske grønne bønner, som blandes med en færdige perlebyg og klat smør
I weekenden var jeg hjemme ved min kæreste, og efter en uges sygdom, hvor sund kost måtte ligges lidt på hylden grundet en omgang maveforgiftning, var dette måltid mit første rigtige, hele ugen
Hæld væden over kyllingen en eller to gange under stegningen. Spirerne kommer efter et par dage og de grønne skaller kan spules af med vand fra vandhanen
Kyllingerne blev helt fantastiske - smagfulde og på ingen måde tørre. Opskriften kan naturligvis også bruges til en hel almindelig kuglegrill eller i ovnen
Med en finger løsnes skindet på den helekylling - pas på det ikke flækker. Krydderurterne stoppes ind under skindet ogkyllingen krydsres uden på med salt og peber
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysternemed bacon
Steg kyllingefilet-stykker i olivenolie krydret med oregano, citronsaft, salt og peber fra kværn. Svits hvidløg let af i olie sammen med paprika og tilsæt tomatkoncentrat og hakkede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.