I dag den 5. april var det helt suverænt forårsvejr med 15 grader og sol. Disse forårsfornemmelser gav mig lyst til at køre forbi et røgeri og købe varme fiskefrikadeller til min frokost og et laksestykke til aftensmaden
Pommes frites – eller pomfritter – i ovn. Pomfritter. Hjemmelavede pommes frites kan være lidt tidskrævende at lave, hvis du bruger en friturekoger eller en stegepande, fordi du skal være over dem hele tiden, og de skal steges ad flere gange, da de ikke må ligge i lag, men laver du dem i ovnen, passer de sig selv
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
Så bliver det næsten ikke mere enkelt og hurtigt uden at der gås på kompromis med smag og sundhed. Skønne grønne linser fra Puy piftet op med appelsin og "spicet" med chili og cayennepeber - en herlig kombination, som smager rigtig godt, og som også egner sig fint til som restemad til frokost dagen efter
Chili mayo er nok min favorit dip til fritter. Fritterne er der jo egentlig ikke så meget fidus i at lave, men jeg kan garantere, at de bliver ekstra gode og sprøde, når man bruger fremgangsmåden nedenfor
Hvad er mere "påsket" end lam. Sådan som kølemontrene i mange butikker har bugnet, så må der være mange andre danskere som har eller skal nyde stegt lam i disse dage
Rodfrugt fritter med mayo og bøf5-6 gulerødder200 gr selleri200 gr pastinak200 gr persillerod200 gr rødbede200 gr karfoffelOlivenolieHavsalt1 bundt hakket estragon el. Steg fritterne møre og sprøde i ovnen i 30-35 minutter
Der findes efterhånden mange forskellige slags fritter – her en mere. Posted on October 21, 2014 by Tina Tougaard Andersen in Aftensmad, Diverse, Nye opskrifter, Paleo, Snacks, Tilbehør
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.