Dagen i dag har været top hyggelig, og har budt på lidt forskellige oplevelser. Jeg startede min formiddag med et barselsbesøghos min veninde Louise, som i forrige uge blev mor til lille Viktor
Jeg havde været der én gang før og havde på baggrund deraf ganske høje forventninger om endnu en lækker middag med skønne, friske, hjemmelavede surdejspizzaer direkte fra den brændefyrede stenovn
Vi synes alle, at det blev en rigtig lækker ret med en god kombination af den bløde pandekage og cremet, sprødt og smagsfyldt fyld med et lille twist af mørk chokolade - som langsomt smeltede inde i den varme pandekage
Vi er så heldige at få en rabatkode til ASOS, hvor vi får hele 20% på ALT. I har fra i dag 24 timer til at shoppe med -20% på HELE deres udvalg. Udover rabatkoden til ASOS, så har jeg også to ekstra rabatkoder på 10% til hhv
Formentlig på grund af brødet, der alene er lavet på grøntsager, nødder og kerner. Dog en lettere mæthed for mit vedkommende – formentlig på grund af, at jeg slet ikke er en dedikeret raw foodie, der er vant til så mange nødder og kerner på en gang
Og min kæreste han viste virkeligt sit værd på alle måder. Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift
Fingermaling står også højt på hit-listen herhjemme, og penslerne bliver brugt mere og mere. At lege med de store HAMA perler og prøve at sætte dem på en snor
Og vupti, så blev denne utroligt lette løsning født … BRUNKAGE cashews med meget få ingredienser, ingen egentlig tilberedning - bare lidt ”vende-vende” i en skål og så færdig … Fantastisk nem og hurtig måde at skabe lidt sund julestemning på
Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskeriset knipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder
Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sous vide, flydende nitrogen og røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
) Se flere billeder på ravelry. jeg skulle strikke, nu er den da endt med at blive alt for stor, men så ved jeg da hun kommer til at kunne passe den med den raketfart hun har på
Den senere tids skriverier om minipølserne hos Statoil fik koncernen til at få pølserne til at vokse og samtidig give rabat på småkræene indtil nye og større pølser fandt vej til disken
på. tørre ingredienser i en lille skål. gang brugte jeg kokosolie, som I kan se på billedet. lidt forsigtig i brugen af sukrin, da jeg ikke er sikker på min krop er helt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.