E. n. t. ø. s. e. u. r. i. l. K. b. h. a. v. d. g. o. ". S. y. C. p. c. k. ,. m. D. æ. f. j. -. 1. 2. 5. 8. 0. ½. x. R. w. L. q. P. J. B. ü. 3. M. T. å. V. F. 7. H. s l
W. e. n. d. l. i. g. t. f. r. a. F. m. '. s. y. ,. h. v. o. j. å. k. b. c. p. ø. u. B. &. J. E. ü. …. æ. (. M. x. ). N. /. S. T. O. R. D. 5. A. Ø. 6. 0. 1. 4. H. -. 2. q. z. K. L. I. P. C. U. Y. e l
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken. Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Hvis der kommes chokolade, tempereres chokoladen og isen overtrækkes med dette (fryser hurtigt). Idet jeg tilsmagte denne ispind, kom jeg i tanke om mine sunde lakridsmarcipanægmed hindbær, og hvor smuk lakrids, tangsalt samt hindbær er i samme ret
Kom dejen op i en sprøjtepose med en rund og glat tyl i og sprøjt så dejen ud i runde cirkler, ca. Kom til sidst dine lakridser i, fyld chokoladen i en sprøjtepose og sprøjt det ud på halvdelen af dine pies
D. e. t. r. g. o. d. i. n. m. l. s. æ. k. a. -. h. y. å. b. ø. p. ,. c. u. f. ). 4. 1. 2. 5. q. ½. v. /. . 3. j. 0. S. P. T. H. C. w. K. 7. I. R. ñ. V. L. s g
Bland lakridspulveret (eller hindbær) med vand og hæld det ned i massen. Lakridsog hindbær marengs. Rør gangske let et par gange så lakridssaften/hindbær blot fordeles en smule men stadig marmorerer i den hvide marengsmasse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.