Kom spidskål, asparges, baconogløg op i fadet. Sommertærtemed spidskål, asparges og sprød bacon. størrelse tærtefadog stil lidt huller hist og her med en gaffel
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
H. e. r. i. d. n. m. å. ,. h. v. o. a. u. t. g. s. l. k. f. y. j. p. b. c. ø. -. æ. P. D. ". M. /. w. 2. 0. 1. J. V. I. L. (. G. ). 5. 4. 7. 3. %. S. O. B. 8. x. T
Snit løgogbaconog steg det i lidt olie på en stor pande. Tærtemed spinat og champignon. Rul tærtedejen ud, læg den i en tærteform, og tryk dejen op ad kanterne
Tryk tærtedejen på plads i tærteformen. Server for sig selv eller med en god salat til. Bland det hele sammen uden at ælte for meget – det skal samle sig til en fast og flot dej
Skær løget i halve ringe og riv de skrællede gulerødder groft. Bunden til denne tærte er lavet med rugmel, hvilket gør den lidt grynet og giver en god smag, som passer rigtig godt sammen med kyllingen
Når dejen er gennemkold rulles den ud til en cirkel og presses på plads i tærteformen, jeg bruger en traditionel tærteform, men man kan sagtes bruge en anden ildfast form
Kom baconog de afdryppede løg ovenpå. løg. Kom bagepapir i en tærteformog rul tærtedejen ud i formen og prik nogle huller i dejen med en gaffel, så dejen hæver jævnt op
Tilsæt derefter mælk, paprika, hvidløg, salt, peber og pisk det hele godt sammen. Det endte ud i en lækker tærte, som er fyldt med lækre smagsindtryk, og som ligger godt i mavsen
Smør et tærtefadmed lidt smør, og læg dejen i. færdiglavet tærtedej. Smag til med salt (kun lidt, for skinke er ret salt som bekendt), peber og muskat og tilsæt så løgene
Så tærtermed rå løg, stegt baconog persille endte det med. Jeg havde de største ambitioner med disse tærter – og ikke mindst med fyldet – men da dejen var færdig, og fyldet skulle hældes i, opdagede jeg at køleskabet var tomt for rester
J. a. ,. o. g. s. k. i. n. e. m. z. r. l. t. v. ø. ). I. d. u. j. h. æ. p. C. M. f. å. b. y. D. U. P. G. N. c. 2. (. 1. 5. 3. ½. 4. 8. 0. F. T. R. -. L. H. S. O. B. é. +. /. ". E. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.