Disse nyhøstede rabarber er blevet brugt til en toplækker fragilite’ medrabarberskum, som kan nydes af flere omgange da den opbevares og serveres direkte fra frost
Chokoladekage medrabarberskum. Personligt synes jeg nemlig, at det er lige rigeligt med Dulchey både i kagen og på toppen både til min smagsløj og pengepung
Chokoladekage medrabarberskum. Jeg har fremtryllet lidt rabarbermuffins med lakrids på toppen til aftenkaffen, men det er jo vigtig lige at kontrollere kvaliteten, før man sætter dem på bordet – jeg kan afsløre, at de smager skønt…
Chokoladekage medrabarberskum. Jeg havde jo ellers taget fødselsdagskage med, men den må vente til en anden dag, men derfor skal I jo ikke snydes for opskriften…
Jeg brugte opskriften på almindelige pandekager, fra Pandekagekager. Længe gerne ville lave en pandekagetorta som de kalder den i Sverige, men der er den sammenlagt med blåbær
Chokoladekage medrabarberskum. Jeg har i lidt tid eksperimenteret med denne dejlige kage. Hæld dejen i en springform foret med bagepapir i bunden og smurt på siderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.