Jeg synes at desserten smagte rigtig dejligt, men pannacottaen bliver noget "overdøvet" af den mørke chokolade i chokoladeskålene - men hvad, chokolade smager jo også fantastisk
Til 7 personer7½ dl piskeflødekorn af 2 stænger vanilie 7 spsk sukker 6 blade husblas Karamelsauce. 150 g sukker3-4 dl vand ½ dl piskeflødeVarm langsomt fløden op i en tykbundet gryde med vaniliekorn og -stang samt sukker
Piske fløden stiv og pynt pannacottaerne med skummet. Den her opskrift har jeg fundet op Odense marcipans hjemmeside - jeg har dog ændret lidt i den, så den passede til min smag
Pannacotta er en lækker og meget nem dessert. Den traditionelle pannacotta er med vaniliesmag, men den bliver endnu mere lækker, hvis du pifter den op med andre smagsvariationer, som fx denne citron pannacotta
Pannacotta. Pynt tallerknen med saucen inden pannacottaen vendes ud. Pannacotta. Fordel forsigtigt massen i de 8 pannacottaforme hvor hindbærgeleen nu er stivnet
Pannacotta er absolut dessertfavoritten her i huset. efter en tur på "Fifteen", Jamie Olivers italienske restaurant i London, blev vi inspirerede til at "lege" lidt med pannacotta-smagen
Vi er ikke de store dessertspisere, men har i weekend prøvet at lave den italienske pannacotta. Hæld pannacotta'en op i 6 glas og stil til afkøling i køleskabet i ca
1. Lad husblassen ligge i koldt vand i 5 min. 2. Kog mælk og sukker op i en kasserolle. 3. Kram vandet ud af husblassen og rør det ned i mælken, så det smelter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.