Hjemmelavet Gnocchi a la ParisLe Gordon Bleu2 personer til hovedret GnocchidejEn knivspids stødt muskatnød30 g smør65 g hvedemel2 æg 15 g gruyère, revet (Jeg brugte Karolines Pastaost)Bechamelsauce15 g smør2 spsk
Stjerneskud hed tidligere tout de Paris eller tout Paris, end skønt retten ikke stammer fra Paris. Undertiden sker det, at retter får navne, som man må undre sig over, hvorfor dog i alverden, de har fået lige netop det navn
Tidligere hed retten Tout de Paris. Nu er jeg ingen ørn til fransk, men ifølge min ringe erindring fra fransktimerne i skolen, betyder Tout de Paris ”hele Paris”
Og bagefter har vi nogle dage sammen i Paris. Der er meget at se til lige nu. sene vagter på arbejdet, møde i filmbookinggruppen og så - det allerbedste - pakning og forberedelser til min kommende ferie
Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Min form er købt i en køkkenbutik i Paris, men brødet er nok lige glad med hvad formen hedder. Sandwich brød er altid godt og disse er inspireret af dem som amerikanerne kalder Pullman loaf
Det er sidst sket med Balanciaga Paris, Bottega Veneta Knot – og nu også med Lancôme La Vie est Belle L’èclat, som jeg lige nu synes er så fortryllende, at det er den eneste, jeg har lyst til at bruge
Jeg besluttede mig for at starte op dagen efter vi kom hjem fra Paris, og på trods af hovedpinen, der kan forekomme, når sukkeret skal ud af kroppen, var jeg fuldstændig hooked
Min mor og jeg stod og skulle flyve til Paris dagen efter, så det passede perfekt ind i min agenda, at disse var hurtige at lave, og desværre også lige hurtigt var forsvundet igen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg er næsten lige kommet hjem fra ferie i Paris. Min parisiske chokolademousse dessert. Dernede kan man få nogle overdrevne lækre desserter og en dag måtte jeg bare smage en lag-på-lag chokolademousse
(Her kommer lige et par billeder fra en Raw food café i Paris vi besøgte i foråret 2010. I forbindelse med mit sidste indlæg om vores families privatøkonomi, er jeg blevet spurgt hvordan en sundhedsjunkie kan have et madbudget på “kun” 3400kr
De franske Éclairs er mine absolutte favoritter, og altid på to-eat listen når vi tager til Paris. Selvom den fås med mange forskellige slags fyld er det Mocca creme der er den mest udbredte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.