En fantastisk lækker og smagsfuld bolle som passer perfekt ned i madpakken. Når du ikke kan røre i dejen mere med en træske tager du dejen ud på et meldrysset bord og ælter den, måske skal det have lidt mere mel for det ikke klistre fast til hænder og bordet
D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. -. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
Smør dejen ud på en bageplade og bag i ca. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen. 15 min ved 180 grader varmluft
2 ekstra hvider. 2 ekstra hvider. 4 hele æg. 90 g. hakkebøf. 50 g. majs. 30 g. revet cheddar. Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen (jeg brugte en gaffel)
billedet nederstpå siden). En god tomatsovs på glas, gerne med basilikum i. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
Når det er blandet sammen, hæld da mælken over i skålen, og ælt det godt. Næste gang der skal bages, kan det være jeg vil prøve nogle fastelavnsboller måske
Den førstefødte er fra tid til anden med på den ugentlige planlægning af menuen. Smid benene i en gryde sammen med løg i grove stykker, knoldselleri i tern og gulerødder i grove skiver
Tilsæt krydderier, fx rosmarin hvis det passer til din mad. Udviklingsmuligheder. Og eftersom jeg er i gang med "21 dage til sprød silhuet", så har jeg en del måltiderder ikke skal indeholde rodfrugter - de skal være low carb/lave på kulhydrater
Lidt tunge og fyldige salater mætter rigtig godt og er oplagte at tage med madpakken, fordi de ikke falder sammen på samme måde, som lette salater kan gøre det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.