Hæld det op i en gryde med olien og lad det blive svitset af et par minutter. Hak løgoghvidløg fint. Kogpastaen som anvist på pakken i letsaltet vand, til denne er "al dente"
Lad dem simre – men ikke brune – i ca. I mens kogespastaen, og når den er aldente hældes vandet fra og de blandes med grøntsagerne sammen med friskrevet parmesan
Start med at hakke løgog skylle spinat. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Det er helt op til dig – jeg er bare vild med denne efterårsversion . Men bare rolig – jeg har ogsånogle juleopskrifter i ærmet til jer, som rammer bloggen snart
Brug en panne med høj kant. Skær broccoli i små bider og hak løgen. I den samme panne har du nu pasta. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Start med at hakke løgetog svitse det i en spsk olie i en stor, dyb pande. Hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal du duppe tomaterne tørre og for at give retten mere smag, kan du stege løgene i lidt olie fra tomaterne i stedet for olivenolie
Steg alle ingredienserne færdige – Bacon halv sprødt, løgene klare og champignon godt brune. Der skal ikke være maks varme på panden, men mellem/høj varme – Min kogeplade står fx
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
b) Skær løgene ud og pres hvidløgene. e) Sæt vand over til pastaen. a) Skær kyllingebrysterne ud i små stykker og krydder dem med salt, peber, paprika og all-round krydderi
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Tilsæt hakket rødløg, gulerod i små tern samt rosmarin, og steg endnu et par minutter. En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater
Jeg elsker svampe eller champignonsauce, da der er så meget smag i og passer rigtig godt til alle former for pasta samt til kylling passer det også rigtig godt sammen med
Til sidst samles retten ved at komme pastaen over i gryden med kyllinge blandingen sammen med fint hakket forårsløg, smages til med en god portion revet parmesan, salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.