Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Det er nu der skal trædes varsomt, da retten ellers ender som pastamed røræg. Jeg har igennem længere tid fulgt med på diverse danske og udenlandske madblogs bl
Den må gerne være lidt stærk i smagen, for spidskålen og tomatpureen stjæler en del smag… Derudover skal siges, at en kødsauce til lasagne uden pasta helst skal ikke skal være for flydende, da grøntsagerne – i det her tilfælde spidskålen – også afgiver væske
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. 250-300 gram pasta penne
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.