i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. a. s. t. m. e. d. u. n. r. ,. l. æ. k. o. g. p. D. v. ø. c. y. å. h. f. b. T. S. q. O. 2. 1. 0. 5. F. K. G. 3. 4. ½. 6. V
Kog imenspastaen. OlieEt hakket løgEn dåse tun (vand eller olie, alt efter smag)Ca. Eva-Andrea er på ferie, men hendes to veninder, Michala og Kicka, har fået lov at gæste-blogge imellemtiden
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lillekick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand tilpastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. Vi kan efterhånden ikkespise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften
friskpasta. Kom pastaen på en varm pande. Det er ikkealtid helt nemt at bestemme sig for, hvad man vil have til aftensmad, og somme tider må det også gerne gå lidthurtigt
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, friskspinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingrediensernei køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Kog pastaenifølgeanvisningen på pakken. Hæld vandet fra pastaen. kyllingfilet. Rør pastaenikyllingblandingen og pynt med lidtpersille eller basilikumblad
Pastai en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingeni tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidtolie,krydder kødet med lidt salt og peber
e) Sæt vand over tilpastaen. Forberedelser indenvi begynder at lave mad. a) Skær kyllingebrysterne ud i små stykker og krydder dem med salt, peber, paprika og all-round krydderi
En lækker, børnevenlig, kødfyldt ret med gulerødder og cherrytomater. Opskriften er fundet her. Vi lavede få ændringer, som er med iopskriften herunder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.