En simpel og vildt lækker vegetarisk pastaretmed årstidens friske ingredienser. Pasta. Hemmeligheden bag en enkel ret er gode friske råvarer, med masser af smag og kvalitet
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (og kogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
Vend pastamed sauce og laks og tilsæt lidt vand til konsistensen er god. pasta, gerne fuldkorn. Tilsæt creme fraiche og muskat og krydr med salt og peber
Vend medasparges, pasta, mandelflager og persille. Kog pastaen efter pakkens anvisning. Knæk den nederste trævlede ende af aspargesene fra, og kog dem i letsaltet vand i 1 minut. 300 g pasta, gerne penne. 500 g friske asparges, grønne
V. i. m. e. n. s. k. r. o. ø. t. ,. l. v. d. p. g. a. h. ♥. ¸. •. *. -. u. å. y. f. T. æ. b. j. D. K. 4. 8. 0. S. P. 2. 3. 1. ". c. H. L. 5. F. B. ~. G. M. ~ l
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Når der er et minuts tid tilbage af pastaens kogetid, tilsættes asparges og sukkerærter til saucen. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. 250-300 gram pasta penne
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.