Han spiser stort set kun morgenmad, og ikke engang aftens pasta fristede ham. Ingredienserne blev fundet i min grøntsagsskuffe og så lige kombineret med hvad der ellers lige var inden for rækkevide
Smak til med salt ogpepper. Her er oppskrift på en enkel, men veldig god, smaksrik wok med mørt storfekjøtt, sprø sukkererter, rødløk og frisk basilikum
J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. m. B. ä. h. c. ,. v. l. j. b. y. -. æ. w. u. ø. D. å. O. H. K. P. W. G. 2. I. 1. 0. ½. (. M. ). F. 3. S. 4. T. 5. 6
Her en måltidssalat med røget fisk, dild, grape og en syrlig dressing. Frokost er noget helt andet, hvis man har taget sig tid til at lave noget lidt ekstra lækkert
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon
Når kogt færdig, hæld vandet fra og vend pestoen rundt med broccolien ogpastaen. Riv parmesan og blend med basilikum, pinjekerner, olie og hvidløg til det bliver en glat masse
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Bruk en panne med litt høye kanter. Ha så i kylling, bacon oggrønnsakeneog bland godt. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaenkoges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.