Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Bland pestoen medpastaen. Kog pastaen og afdryp den. tomater til "drys" over pastaen. pasta. Tilsæt olivenolien alt efter hvor meget tomaterne havde af olie med fra glassset
Hvis du gør brug af sidstnævnte løsning, så dæk dem med en god olivenolie, så holder de længere – og olien tager dejlig smag til sig, som du kan bruge i alle mulige andre sammenhænge
Hæld pastaen i sovsen. Smag til med salt. Måske var min lidt billigere, fordi jeg allerede havde ost, soltørredetomater, hvidløg og hønsebouillon i mine skabe
Jeg stegte baconen sprød og dryppede den af på køkkenrulle, mens jeg ristede svampene. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogte pasta i, sammen medtomater i halve
Denne pastasovsmed friske små tomater er en af de helt klassiske. Bland sovsen medpastaen, lige inden du serverer med revet parmesanost eller Pecorino Romano og et ekstra stænk af ekstra jomfru olivenolie
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem med kyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
I skabet havde jeg et glas pesto, der stod og kiggede på mig og fik derfra fået ideen om, at jeg kunne bruge den til en slags bagværk – jeg er nemlig mest til hjemmelavet pesto, hvis det skal spises medpasta, i salater eller lignende
Bemærk at dette ikke er en opskrift medpastaaf squash, men en opskrift medpasta og squash. Jeg prøver at begrænse mit indtag af mad med gluten, men da jeg ikke har nogen problemer med at spise det, ser jeg ingen grund til at lade helt være
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.