frisk pasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [. 2 1/2 dl madlavningsfløde
Imens kogespastaen al dente. Serveres med frisk revet parmasan og evt. Nu tilsættes fløden, hønseboullionen, peber og chilisauce og det hele står og simrer i ca
Drys med hakket persille lige inden servering. Kogpastaen efter anvisningen på posen. salt og peber. Hæld vandet fra pastaenog kom pastaen i et smurt ovnfast fad
Tilsæt pasta, tomater i kvarte og lidt pastavand. Jeg fandt denne lækre pastaret i det nyeste nummer af Magasinet Mad, og det er klart en genganger i mit køkken
Hak laksen i småstykker og bland medpasta. Serge er i Cameroun og Marcel på weekend hos mormor. Jeg havde enormt lyst til laks, men alle de traditionelle opskrifter på pastamed laks er medfløde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.